Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

cadez-nacek-1.jpg

NACEK GRE PO SONČEK - Ivanka Čadež

Redna cena: 11,03 €
Popust: -5,00 %
Prihranek: 0,55 €
Spletna cena: 10,48 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 017
Ocena izdelka
1/5

Opis izdelka

Ivanka Čadež nam v svojih izvirnih pravljicah za otroke vseh starosti ponuja nekaj posebnega, pravljičnega na nekako vsakdanji način. Morda njene pravljice še najbolj spominjajo na živi svet predmetov Hansa Kristjana Andersena, na tiste njegove manj znane zgodbe, ki nam v personifikaciji različnih predmetov slikajo najbolj skrite kotičke občutljive človeške duše. 

Pravljice bodo zagotovo všeč tako najmlajšim knjigoznalcem, ki še radi prisluhnejo maminemu branju, kot tistim prizadevnim brskačem po knjižnih policah, ki že drgnejo šolske klopi v nižjih razredih. Tudi odrasel bralec, posebno tisti iz vrst dosedanjih ljubiteljev del Ivanke Čadež, bo prav tako rad segel po njenih Pravljicah. Vsakdo bo lahko našel v njih zase kaj prijetnega in koristnega, pravljice same pa bodo med bralci živele in dihale na poseben način ter Cerkljansko plemenitile še z enim, doslej na tem področju še neodkritim delčkom besedne umetnosti. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ČADEŽ, Ivanka
    Nacek gre po sonček / Ivanka Čadež ; ilustrirala Silva Karim. - Idrija : Bogataj, 1998 (Idrija : ABC Merkur). - 48 str. : ilustr. ; 31 cm

ISBN 961-6035-19-3
821.163.6-93-32

Dodatni podatki

Vezava trda
Št. strani 48
Format 210x300 mm
Leto natisa 1998

Podobni izdelki v kategoriji

MODROSTI DOBRE STARE MAME - Ivanka Čadež

Zanimiva knjiga izpod peresa uveljavljene pisateljice, ki v preprosti zgodbi skriva obilo modrosti in življenjskih resnic.
------------------------...

Popust: -5,00%
Spletna cena: 12,98 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica